Воденият от Станимир Стоилов тим на Гьозтепе спечели убедително домакинството си на Алтай с 4:0 в мач от 21 кръг на турската Втора лига. Ето какво сподели той пред "дспорт" след успеха:

"Доста българи имаше днес на мача, и журналисти също. Радостни сме от победата, от резултата, защото все пак е дерби, което се очаква доста време. Знаете, че дербитата хранят феновете половин или цяла година. Това е важна победа за нас“, започна Мъри.

"Естествено, ако трябва да говоря за качеството на играта и за други детайли, играли сме много по-добре в предишните мачове и може нервността и емоциите бяха много повече за нас. Затова и такова бе представянето“.

"Може би в чужбина това е нещо ново като дерби. Привържениците доста емоционално изживяват тези дербита и доста дълго ги чакат. За мен специално не беше нещо странно или специално, защото съм играл и съм участвал като треньор в много по-големи мачове, но беше приятно да чуеш атмосферата, да видиш привържениците как се радват и най-важно беше, че нашият отбор имаше убедителна победа“, заяви Мъри.