Старши треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди последния мач за сезона в Ла Лига срещу Бетис.

"Работихме много добре тази седмица и искаме да завършим добре. Беше фантастична кампания, справихме се много добре от самото начало. Утре се сбогуваме с легенда на нашия клуб и искаме да му се насладим. Това е важен ден. Много сме доволни, че спечелихме първенството с голяма преднина“, започна Анчелоти.

"Легендите трябва сами да изберат съдбата си. Трябва да уважим решението на Тони Кроос и да се сбогуваме с него възможно най-добре. Уважавам решението му. Този отбор всяка година губи фигури, но това, което не трябва да губи, е това отношение и отдаденост“.

"Говорих с Кроос. Той беше убеден, че иска да се сбогува на най-високо ниво. Да се сбогуваме по този начин би било идеално. Всеки иска да се сбогува на най-високо ниво, но трябва да имаш смелостта да го направиш. Орелиен Чуамени няма да се възстанови за финала на Шампионска лига. Ще се съсредоточи върху Европейското първенство“.

"За нас не е най-важното кой ще спечели "Златната топка“. Ако спечелим Шампионска лига, ще има няколко футболисти от Реал Мадрид, които могат да я спечелят“, допълни Анчелоти.