Карло Анчелоти, треньор на Реал Мадрид, заяви че тимът излиза за победа в утрешния мегадвубой с Барселона.

"Ел Класико" започва в 22:00 часа българско време на стадион "Сантяго Бернабеу" в испанската столица. Срещата е част от 32-ия кръг на Ла Лига.

"За нас е много ясно как трябва да играем. Понякога има мачове, в които топката е най-много време при теб и трябва да издържиш 90-те минути, както го направихме ние (срещу Манчестър Сити в Шампионска лига), а може да има и такива, в които не държиш преимуществено топката, се защитаваш.

В ден като този, не съм срещнал наш тъжен фен, не знам дали ще излязат през следващите дни. Всички са много доволни и съм много щастлив, че отбора отново показа характер.

Справяме се много добре. Тортата е готова и трябва да поставим черешката този месец. Едер Милитао успя да се възстанови, Тибо Куртоа също и само остава Дейвид Алаба.

Ще бъдем много конкурентен съперник на Барселона, който се справя много добре. Убедени сме, че Ел Класико ще бъде, както винаги, много трудно. Това е страхотна възможност да се доближим до титлата. Барселона е много жив отбор“, заяви Анчелоти.