Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди гостуването на Майорка в мач от 31-вия кръг на Ла Лига.

"Ще бъде труден мач срещу борбен съперник с изключително колективно отношение. Очаква ни интензивен мач. Ще се опитаме да отговорим на това, което съперникът прави много добре“, започна Анчелоти.

"Целият състав ще бъде на разположение и приоритетът е утре, а не Манчестър. Поддържаме увереност и утрешният мач е жизненоважен. Родриго не тренира, но е добре. Всички са на разположение и ще избера най-добрия отбор.“

"Усещаме се добре физически, въпреки че през второто полувреме срещу Манчестър Сити малко отпаднахме. Имахме преднина от 2:1 и опитахме да контролираме мача, нищо повече. Бих издържал изпита по футбол“, добави Карлето.

"Възможно е. Винисиус е много скромен и разбра, че тази система може да бъде добра за отбора, като той играе повече в средата. Говорих за това и с двамата и те се съгласиха. Спокойно, идват други мачове и внимавайте с тях.“

"Не знам дали Майорка е разклатен след финала за Купата на Краля, но те имат необходимост от постоянство, така че се надявам на най-добрата им версия. Това ще бъде изключително труден мач, ако трябва да съм честен“, завърши Карло Анчелоти.