Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес е доволен с групата от футболисти, с които разполага. Според специалиста не са му нужни някои от най-скъпите играчи в света.

"Холанд или Мбапе? Не можем да си представим Холанд или Мбапе да се присъединят към Барселона сега. За съжаление не можем да си позволим тези играчи. Доволен съм от играчите, които имам. Трябва да достигнем най-доброто си ниво, защото в този клуб винаги трябва да сме на най-високо ниво“, сподели Шави.

“Да оставя Левандовски на пейката? Вече се е случвало. Взимам решенията си с идеята да направя отбора по-силен. Има как Роке и Левандовски да са заедно. Роке може да бъде и на крилото, и на позицията на №9."

“С Роке ще действаме бавно - обясни наставникът. - Той е само на 18 години и няма как да го натоварваме с толкова голяма отговорност. Но пък е готов да играе. Ще бъдем внимателни с него."

“Сега ни предстои тежък двубой срещу Лас Палмас, който, заедно с Жирона, е сред откритията на сезона. Треньорът им Пимиента е отличен специалист и тимът играе хубав футбол, който е подобен на този, към който се стремим и ние", допълни Шави.