Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти остана доволен от играта на "белия балет“ при победата с 2:0 над Атлетик (Билбао) в първия кръг на испанската Ла Лига.

"Добро първо полувреме с много интензитет. Продължихме да атакуваме, за да вкараме още един гол. Играчите бяха мотивирани и нахъсани. Спечелихме много индивидуални двубои, защото работихме здраво в дефанзивен аспект.

През по-голямата част от мача играхме с диамант в средата, като Камавинга и Валверде се справиха добре на крилата. Белингам е много мотивиран да е тук. Притежава страхотно качество и работи усърдно. Той е изключителен играч. Отборът се чувства комфортно, когато играе по този начин.

Едер Милитао има разтежение на коляното. Не изглежда добре, ще видим какво е състоянието му след няколко часа. Не изключваме нищо.

Родриго е много млад, трябва да продължи с този прогрес. През този сезон ще има по-голяма роля. Той е важен играч, по-универсален е от Хоселу, с него на терена трябва да променим малко схемата. Лунин се справи много добре, спокоен и много концентриран. Нямаше възможности да покаже качествата си, защото бяхме солидни в защита.

Кепа не е играч на Реал Мадрид. Не говоря за играчи, които не са в Реал Мадрид“, каза Анчелоти.