Треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от победата на тима си срещу Лудогорец (1:0). Специалистът води "сините" в последния си мач начело на отбора.

"Хареса ми атмосферата по трибуните. Нашите играчи още като видяха състава на Лудогорец и мотивацията ни нямаше как да е същата. Даже първото полувреме бяхме статични, предвидими. След почивката вдигнахме оборотите и направихме няколко хубави епизода в мача.

Ние имахме труден сезон, на моменти беше неприятно да се играе. Това влияе на младите момчета. Ние имахме други планове, но трябваше да се разплащаме, да се разделим с някои от най-добрите ни футболисти.

Аз обичам хубавия футбол, техничните футболисти. Искахме да наложим стил на игра, играчите да се разбират добре на терена. Понякога се получаваше, бяхме силен отбор. В други моменти - не. Трудно се постига това. Най-вече съжалявам за това, че отборът не успя да се класира за Лига Европа. Наистина съжалявам.

Само любовта може да спаси Левски. Нека има обединение и феновете да подкрепят Наско Сираков, Даниел Боримиров, отбора. Аз благодаря на всички, които ни вярваха и подкрепяха. Те не бяха малко хора. Разбира се, че ще запомня положителните неща, длъжен съм", каза Костов.