Бившият изпълнителен директор на Левски - Ивайло Ивков, отговори на официална позиция на "сините" относно неплатените задължения към него.

"Запознах се със съдържанието на декларацията. Случаят е много прост. Клубът твърди, че няма просрочени задължения към мен, а аз съм на обратното становище - има просрочени три възнаграждения. Една от двете страни е права, другата се е объркала и греши. Това предстои да се разбере. Ще решат компетентните органи. Не, няма да се обръщаме към съда", сподели Ивков за "БТВ“.

"Който съм сезирал - лицензионната комисия към БФС. Заставам зад всяка своя дума. Аз бях готов - и това е документирано с разговор, да се откажа от всякакво обезщетение. В периода 2 май - 26 юни се проведоха два разговора. Предложих на главния юрист консулт да опростя задълженията и да подпишем споразумение, за да няма спекулации. Знам, че омразата към мен от тези хора, които се наричат ръководство на клуба, е огромна. Има и защо. Вторият разговор беше с един от членовете на Управителния съвет - между него и мой колега, оторизиран от мен“, каза още той.

"Няма да съм щастлив и в двете ситуации. Това е любимият ми клуб. Но не мога да загърбя честта и достойнството си. Няма да завеждам дело. Арбитражните органи на БФС и ако се наложи - тези на УЕФА, ще трябва да се произнесат до края на май", завърши адвокатът.