Старши треньорът на Левски - Николай Костов, коментира загубата с 1:2 след обрат от украинския Олександрия в Белек, Турция.

"Видях доста добри неща, особено през първото полувреме. Има неща, върху които работим. Стремим се да повишаваме нивото. Имахме много добри взаимодействия. Работихме на висока преса. Отборът се представи доста успешно. Имахме добри взаимодействия, така че давам една много добра оценка като цяло“, започна Костов.

"Естествено, че не е преминал най-тежкият период от подготовката. Мисля, че футболистите се справят добре. Тренировките стават по-интензивни, работим за сила. Не сме толкова свежи. За 60 минути от по-основните играчи съм доволен от свършената работа“.

"Ние по принцип не обръщаме такова голямо внимание на головете, които получаваме в първите контроли. Работим, за да сме по-добре организирани, да допускаме по-малко грешки. Головете, видяхте, че има колективна грешка. Първият гол може би е грешка на съдиите, но това няма никакво значение. Нямаме мания да преследваме резултати. За нас е важно да се представяме добре“.

"Имаме вече разговори с футболисти, тъй като трябва да заменим Краев и Петрис. Скоро чакаме нов футболист на мястото на Краев. Да, Охене чакаме. Трябва да зададете въпросите на ръководството как са с подписите. Времето ще покаже дали ще замести добре Краев", завърши Костов.