Tреньорът на Левски Николай Костов бе разочарован, че неговият тим не е успял да реализира ситуациите за гол, които е създал. Той посочи това като основната причина за поражението с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в дербито от четвъртия кръг на Първа лига.

"Загубихме, защото не успяхме да реализираме доста от положенията, които създадохме, а ние създадохме много ситуации. Получихме гол още в началните минути. След травмата на Жереми Петрис Патрик-Габриел Галчев не успя да се ориентира в ситуациите и допуснахме попадение. След това трябваше да догонваме в резултата, изравнихме, създадохме и още положения, но получихме и втори гол. До края на мача момчетата се бориха достатъчно, създадохме ситуации, но не успяхме да реализираме.

Имаме много футболисти в състава. Имаме добра конкуренция. Отборът на Левски не е тим, който не може да си позволи рокади. Все още не мога да отговоря какво е състоянието на Жереми Петрис. На полувремето казах на главния съдия, че с поведението си изнерви нашите играчи, както и тези на Локомотив. Поздравявам феновете на Локомотив, които създадоха тази празнична атмосфера. Благодаря и на нашите фенове за подкрепата", каза Костов.