Треньорът на Левски Николай Костов заяви след равенството на тима му с Арда (0:0), че заявената от него цел - титлата, в началото на сезона е внесла напрежение в отбора.

"Няма как да коментирам защо не сме вкарали ситуациите. Създадохме две ситуации, които вратарят спаси. През първото полувреме беше равностоен мач, през втората част изнесохме играта в предни позиции, имахме преимущество. След появата на Галчев отдясно станахме по-активни. За съжалние не победихме.

Ние сме длъжни да се адаптираме срещу всеки противник. Арда притежава силни играчи в атака. Нашата защита се справи много добре, не даде нито един шанс пред нашата врата. Въпросът е как да реализираме ние. В момента не трябва да говорим много, а да мислим как да усилим отбора, когато отсъстват добри играчи в атака. Излизаме максимално мобилизирани за мачовете. Предният мач даде психологическо отражение на нашите играчи. Ще преодолеем тази криза, няма да даде да има вялост при нас.

Може би е грешка от моя страна, защото гледах мачове от миналия сезон. В началото си помислих, че имаме добър потенциал от млади футболисти и реших, че имаме потенциал да се борим за титлата. Обявих го пред играчите и това, може би, създаде напрежение. Имаме много добри футболисти, ще се борим. Разбра ли сме се занапред да гледаме от мач на мач. Имаме много добри играчи, нямам никакви претенции към тях. Имаме добре взаимодействие и получаваме любов от феновете. Надявам се да се усилим и да вдигнем Левски на крака. Вярваме, че имаме добър отбор.

Не се страхуваме от нито един отбор в шампионата. Вярвам, че ще се представим добре в следващия мач", каза Костов.