Левски измести отчетното събрание, което бе планирано за четвъртък. Днес клубът обяви, че той ще е ден по-рано на 13 декември от 11:00 часа. Мястото остава стадион "Георги Аспарухов".

"Уважаеми представители на медиите,

"ПФК Левски“ има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 13 декември, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов“. В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на "ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на "ПФК Левски“ Борислав Георгиев.

На пресконференцията ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 година. За ръководството на "ПФК Левски“ е приоритет да осигури ясна и конкретна информация за всичко свързано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развитие на "ПФК Левски“ през 2024 година.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти", гласи съобщението в страницата на "сините".