Сдружението "Левски на левскарите" покани всички желаещи фенове на срещата с ръководството на клуба, която трябва да се проведе на 20 декември (сряда).

Сдружението "Левски на левскарите" не прие да излъчи трима свои представители за среща с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и покани всички привърженици и журналистите да присъстват на място.

Ето какво обявиха официално от Сдружението:

"Скъпи левскари, в отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение "Левски на Левскарите", заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на "Герена" в предложения от мажоритарния собственик ден и час - сряда, 20-и декември, 10:30 часа.

Заявяваме, че срещата няма да започне докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея".