Защитникът на Левски Хосе Кордоба не е получавал оферта от Бешикташ. Източници от "Георги Аспарухов" твърдят, че турският гранд не е влизал в никакви контакти с вековниците или с агентите на играча.

Твърденията за оферта от Бешикташ идват най-вече от Панама и са по-скоро плод на мениджърски интриги, които целят да му вдигнат цената и да го направят обект на интерес от сериозни клубове. Според различни източници шотландският колос Глазгоу Рейнджърс има интерес към Кордоба, но засега официални преговори между двата клуба няма.

Преди година тогавашният треньор Станимир Стоилов предложи Кордоба да бъде продаден, а с парите да бъде погасен част от дълга към НАП. Тази оферта обаче не се хареса на Наско Сираков и стана един от поводите за конфликта, заради който по-късно Мъри напусна "сините".

Сегашният наставник Николай Костов е против продажбата на Кордоба, която би разрушила защитата на тима. Ако панамецът бъде трансфериран, Левски остава само с двама централни защитници - Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Първият отказва да преподпише договора си и може да си тръгне през лятото като свободен агент.