От Национален клуб на привържениците на Левски отправиха покана към мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков. Те искат среща през следващата седмица, за да си поговорят "по левскарски - открито, честно, прозрачно", иронизирайки думите на легендата на 26-кратните шампиони по-рано днес.

"Внимание, лъжат ви! Отново!!! На вниманието на левскарите: Във връзка с поредното изказване на мажоритарния собственик на "ПФК Левски“ АД, което отново не кореспондира с истината, сме длъжни да припомним фактите: Националният клуб на привържениците на Левски покани на среща Наско Сираков на 01 април 2023 г. Това се случи по повод тежкото финансово състояние на акционерното дружество и в момент, в който мажоритарният собственик посети няколко града с удобно подбрано фенско присъствие, за да стартира съмнителна от законова и провалена от практическа гледна точка кампания за продажба на акции.

За съжаление, срещата се проведе в негово отсъствие, като на клубния сайт бе пуснато кратко съобщение с обяснението, че на въпросната дата Сираков има други ангажименти, но с готовност за среща с левскарите "по всяко време". На 1ви април, ПФК Левски беше представляван от Даниел Боримиров, Ивайло Ивков и Станимир Стоилов. Тогава Мъри ясно заяви пред всички, че ще си тръгне.

След неговото оттегляне, в началото на май месец, десетки фен клубове от цялата страна отправиха покани за срещи със Сираков, в присъствието на местните привърженици. Бяха изпратени официални писма с покани до клубната поща. На тези писма беше отговорено шаблонно, като Сираков контрира с предложение за срещи в офиса на ПФК, на които да присъстват по 2-3ма представители от фен клуб. Някои от фен клубовете дори не получиха отговори на писмата си.

Във връзка със заявената днес от Сираков готовност за разговори, "Националния клуб на привържениците на Левски“ кани с "добро" Мажоритаря да избере подходящ ден и час през следващата седмица и да си поговорим по левскарски - открито, честно, прозрачно.

В присъствието на широк брой привърженици и журналисти. Поемаме ангажимент срещата на протече културно, без саморазправи, събличане и рекет. В случай на отказ, г-н Сираков, отново ще се докажете като "завършен и класически лъжец", гласи съобщението на НКП на Левски.