Бившият старши треньор на Левски, Славиша Стоянович, коментира актуалните теми при "сините".

Словенецът беше начело на отбора два пъти - през сезон 2018/2019 година, когато беше заменен от Георги Дерменджиев по време на зимния лагер в Кипър, и през сезон 2020/2021 година, когато беше освободен, малко след като лежа във ВМА с коронавирус.

"Левски редува малко добри игри, с малко по-лоши. Играят ту горе, ту долу. С Мъри Стоилов отборът играеше добре, спечелена беше Купата на България. Сега е, както ние казваме, топло-хладно, топло-хладно. В момента клубът се намира в по-добра ситуация, отколкото беше по мое време. Левски има добри футболисти в своя отбор, докато по времето на пандемията от коронавирус нямаше нито пари, нито отбор", заяви Стоянович пред "Спортал".

"Левски има добри футболисти, не е много лесно да отлича само няколко... Рикардиньо ми харесва. Трябва задължително да спомена Марин Петков - той е моето момче! Много стабилен футболист, има бъдеще. Уелтон умееше да прави разлика, той е един от най-добрите играчи на Левски в последните пет-шест години. Цунами също ще го посоча, капитан, с техника. Добър футболист."

"Два пъти работих в Левски с цялото си сърце и си тръгвах обиден. Със сигурност и двата пъти не се разделих с Левски по моя вина. Не знам защо така се случи, в крайна сметка имахме добри резултати. Трудно е да дам отговор на вашия въпрос, но в живота никога не трябва да казваш "никога". Няма как да кажа "не" или "не може" на Левски!", допълни Славиша.