Легендата на Левски, Емил Ангелов, коментира актуалните теми при "сините" след пораженията от ЦСКА (0:2) и Лудогорец (1:5), след които се чуха тежки критики.

"Всеки един фен на Левски много силно обича и много силно мрази. На нито един треньор не му е сигурно мястото, винаги столът му се клати, такава е професията. Не бих помислил веднага за треньорска рокада, но се случват такива неща в живота, ако се стигне до по-сериозни ексцесии. Всичко е в ръцете на момчетата, да бъдат задружни и да се измъкнат от два слаби резултата. Дано да не се стига до подобно нещо, но всичко е възможно", сподели Бабангида пред Nostrabet.com.

"Разбира се, много добро изказване. Така се прави и така се защитава човек, който е нападнат отвсякъде. Има добро разбирателство в клуба, важно е да се защитават в кризисните моменти. Чест му прави на господин Сираков. Треньорът си е треньор, но повечето отговорност е върху плещите на играчите, които трябва да покажат качествата си на терена", допълни Ангелов по повод решението на Наско Сираков да запази треньора.