Даниел Боримиров, който е изпълнителен директор на Левски, също взе участие в пресконференцията на "сините". Той взе отношение по въпросите за слабите резултати на Левски, целите пред тима и селекцията.

"Аз разговарях на няколко пъти с Николай Костов. До края на месеца ще си изпълни задължението да ми представи доклад за спада в нашата игра. Аз имам обяснение за себе си, но не бих изпреварил събитието. Нека ми даде това нещо и след това ще разберете“, започна Боримиров.

"Като футболист винаги съм си поставял високи цели и съм гонил такива. Като изпълнителен директор в разговор с Николай Костов имахме идеята да преследваме високи цели. Лошото е, че нашият отбор е един от най-младите. Нямаме лидер в отбора, който да го поведе в трудните моменти. За всяко едно нещо се изисква време. Не сме се отказали, ще преследваме и накрая на сезона ще видим къде ще сме“, добави той относно целите на тима.

"Относно селекцията само ще кажа, че сме зависими от изходящи трансфери. Ние имаме един бюджет, в който трябва да влезем. Не можем да си позволим да харчим повече, отколкото може“, добави още изпълнителният директор на Левски.