Левски е спазарил второто си попълнение Карлос Охене за само 20 хиляди лева, научи Фокус. Вековниците се възползваха от утежнената финансова ситуация в Хебър след смяната на градоначалника в Пазарджик. "Гробарите" все пак успели да запазят 10% процента от последваща продажба на халфа.

По информация на нашата медия, Охене вече е при новите си съотборници в Анталия (Турция), като най-рано другата седмица ще направи неофициалния си дебют.

30-годишният полузащитник със сериозен стаж в Първа лига пристига на стадион "Георги Аспарухов" като заместник на низвергнатия Андриан Краев. Ганайският футболист дори взе номера на втория капитан в Левски - 8.

Трансферът му обаче буди доста сериозни въпроси за амбициите на столичния гранд. Ясно е, че Левски доиграва сезона след отпадането от турнира за Купата на България - именно от Хебър, а и предвид отворилата се сериозна разлика в точките с първите три отбора - Черно море, Лудогорец и ЦСКА-София.

С подобен ход обаче мажоритарният собственик Наско Сираков рискува да си навлече още повече гнева на феновете, с които и без това е на нож. Старши треньорът Николай Костов пък получава наглед играч с лимитирани качества, вместо адекватен заместник на Краев. 

Левски нареди три загуби в първите си три приятелски срещи на турска земя, а днес предстои четвъртата контрола - с Тузла Сити (Босна и Херцеговина).