Треньорът на Левски - Николай Костов заяви, че се надява футболистите му да подходят сериозно към мача с Шкуи. Специалистът говори на пресконференция преди реванша от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите срещу северномакедонския отбор утре от 20:00 часа.

"Андриан Краев след първия мач каза, че футболистите са си взели поука от миналия сезон. Надявам се да подходят сериозно и да не подценяват съперника, който има своите достойнства. Теренът от първия мач не повлия само на нашия отбор. В Шкупи също има много добри футболисти, които могат да играят с топката бързо.

Трябва да бъдем по-прагматични, защото имаме два гола аванс, да не даваме много възможности на съперника. Това не означава, че ще играем защитно. Всичко е възможно относно смяната на схемата на игра. Рикардиньо е готов за игра, не сме взели решение дали ще започне като титуляр. Кристиан Димитров е контузен и няма да играе.

Нашите играчи имат нужда от поддръжката на феновете и се радвам, че стадионът ще бъде пълен. Със сигурност в средата на терена имат играчи, които разполагат с добра техника, взаимодействат добре помежду си, имат добър нападател.

Не знам дали мога да повлияя на феновете, надявам се да няма инциденти, да покажем добро възпитание. Сигурен съм, че нашите привърженици ще демонстрират уважение, каквото ние не получихме там. Трябва да покажем достойна игра пред феновете и ръководителите, за да създадем празнична атмосфера и да се наслаждаваме на играта. Футболистите отделят значително внимание в друга посока, качеството на играта спада, когато се срещат отбори от Балканите“, каза Костов.