Капитанът на Левски в днешната контрола срещу Марица Пловдив - Ивелин Попов, коментира след спечеления двубой в Правец, че Левски върши добра работа в подготовката си, но това трябва да се види в резултатите на отбора в официалните срещи.

"Полезна контрола като всяка друга. Малко по-голяма интензивност, отколкото на тренировки и е хубаво, че головете, които отбелязахме, ги тренираме всеки ден. Работим всеки ден двуразово и ще изглеждаме по най-добрия начин за първите мачове. Знаете, че за работата на футболисти и треньори се съди по резултатите", отбеляза бившият национал на България.

Ивелин Попов добави още, че Левски има голям потенциал като отбор, допълни че се надява Георги Миланов да се завърне в тима и предупреди да не се подценяват съперниците в Европа.

"Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете. Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени", категоричен беше Ивелин Попов.