Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира актуалните теми при "сините", а и в българския футбол.

"Следя какво се случва в Левски, а и в българския футбол изобщо. Но всичко има край. Опитвам се да помагам на Наско Сираков с каквото мога, макар че рядко се чуваме и виждаме. Днес да си собственик на клуб е голямо бреме. Парите са крайна величина  – в един момент свършват или намаляват драматично", заяви Батков пред "Марица“.

"Всеки божи ден ставаш с чувството на отговорност, че идва край на месеца, а там са живи хора. Допълнително са стотиците хиляди, които преживяват всичко с Левски. Никога не съм участвал в черно тото. Давал съм премии на отборите срещу съперника за титлата, да вземат точки на ЦСКА. Това е! И си го признавам“.

"Доволен съм. Георги Иванов игра при мен и го познавам много добре – цялото му семейство. Първо, Гонзо е голям спортист. Мъжкар, но и джентълмен. Изключително упорит, не се отказва никога. Помним кървавия му гол срещу ЦСКА през 2000 година, когато ни донесе титлата. Второ, мина по цялата стълбица на футбола, което Бербатов го няма", коментира по повод избора на Георги Иванов за шеф на БФС.