Николай Михайлов анализира успеха на Левски над Черно море в среща от 14-ия кръг в efbet Лига.

Вратарят на "сините" сподели и че помага на Пламен Андреев относно психическата нагласа и грешките.

"По-скоро важен беше този мач, отколкото труден, защото последните двубои играем доволно, но изпускаме да взимаме точки. Имахме такива мачове и вкъщи. От началото на сезона не се представихме добре срещу претендентите за челните места, говорим като точков актив. Говорим за ЦСКА 1948, Локомотив Пловдив, Лудогорец и ЦСКА. Беше изключително важно днес да вземем трите точки, а ако трябва да бъдем честни – мачът се разви добре за нас. За мен важното е, че целият отбор заедно си свършихме работата в защита. Сега ще се възстановим и започваме да се готвим за Берое“, започна Михайлов.

"Използваме различни неща в тренировъчния процес, защото трябва по-лесно да отбелязваме голове, защото създаваме немалко положения“, добави още той.

"Говорим всеки ден с Пламен Андреев. Грешките са нормална част от процеса по изграждането на един млад вратар. Аз съм минал даже още по-млад по този път. Трябва да си го преболедува, ще работим заедно и да гледа напред, ще преминем през това заедно. Аз съм сигурен, че с помощта на всички нас ще го направи“, завърши капитанът на "сините".