Капитанът на Левски Николай Михайлов изигра срещу Лудогорец последния мач в кариерата си.

"Стражът" стартира като титуляр в последния двубой на за двтаа тима през този сезон като бе заменен символично в 13-ата минута от младия Пламен Андреев, а съотборниците му направиха шпалир. Той направи почетна обиколка по пистата на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", като бе аплодиран от публиката.

"Емоциите ми са смесени, искам да благодаря на феновете на Левски. Благодаря на хората, които ме изпратиха, обичам ги и ще ми липсват. Само съм мечтал за този момент. от този клуб съм тръгнал, за мен бе важно тук да завърша кариерата си. Казвам довиждане, а не сбогом", коментира Михайлов на пистата.

"Хванах тежък период за клуба, надявам се да съм помогнал с каквото мога. Трябва да се реваншираме през следващия сезон с по-добри резултати. Сега е време за семейството. Ще видя какво ще правя в бъдеще", добави още той.

Преди началото на срещата Михайлов получи специални плакети от изпълнителния директор на клуба Даниел Боримиров, от легендата на "сините" Стефан Аладжов, като бе награден и от шефа на Лудогорец Ангел Петричев.