Знаменитият футболист на Левски и България от 80-е години на миналия век - Петър Петров, разкритикува поведението на Андриан Краев.

Според него е недопустимо полузащитникът да настоява за заплата, която е много над тавана в клуба. 

"Ако е вярно, че Краев е поискал такава заплата, това е меко казано некоректно, предвид ситуацията, в която се намира нашият Левски. Играчът е неговият агент знаят, че на този етап такива пари са утопия, защото основната цел на клуба е да изчиства огромните си задължения, особено към НАП“, сподели Петров.

"Нормално е в Левски да постави таван на заплатите, след като всеки лев е важен за клуба. Със своите искания обаче Краев може да разбие съблекалнята, което е най-лошото за един клуб. Защото, ако атмосферата в съблекалнята не е ведра и спокойна, това се отразява впоследствие и на играта на тима в мачовете".

"Съгласен съм, че Андриан е прав да иска по-възнаграждение за нов договор, но в рамките на разумното. Да беше поискал нормално увеличение, и дори то да беше малко по-високо от това, което му с епредлага, двете страни можеха да направят отстъпки и да си стиснат ръцете. Роналдо вкара важни голове в Лига на конференциите и мисля, че това се оказа решаващо за трансфера му. Ето защо е важно Левски не само да участва редовно в европейските турнири, но и да се представя добре в тях. Това е предпоставка да се стига до потенциални трансфери на играчи, от които и клубът ще е на печалба", заяви за nostrabet.com Петър Петров.