Старши треньорът на Левски Николай Костов даде традиционната си пресконференция в навечерието на мача с Крумовград от 24-тия кръг на Първа лига.

"Труден отбор за побеждаване е Крумовград, показва го с резултатите си. Анализите са направени. Играчите имат време да обмислят нещата. Имаме идея как да играем утре, за да се противопоставим на Крумовград. Надявам се с публиката, която ще подкрепя отбора и генерира добра енергия. Дано да победим Крумовград“, започна Костов.

"Ние си върнахме работната среда, много е добра. Играчите тренират съзнателно, отговорни са. Имаме добър колектив. Възвърнахме си колективната енергия, която имахме преди, в началния етап на шампионата. Добре сме психически в момента. Тренировките са изцяло насочени към Крумовград. Имаше концентрация и внимание от всички. Доволни сме“.

"Не са здрави всички. Илиян вече беше опериран успешно. Току-що ми казаха. Евертон Бала вече е картотекиран и най-вероятно ще вземе участие в мача“.

"От само себе си се върна настроението още в подготвителния период. Имахме нови попълнения в състава. Имахме много добри условия. Периодът беше достатъчно голям, за да обмислим нещата и да тренираме върху детайлите. Колективът се сплоти около резултатите и около самата работна среда. Тя се промени. Промени се и настроението на играчите“.

"Няма да търсим заместник на Илиян Стефанов. Нямаме време да се занимаваме с тези неща. Вратите за играчите от дублиращия отбор винаги са отворени. Наблюдаваме много добре всички наши млади футболисти. Когато са в добро състояние, винаги им даваме възможност да се покажат пред нашата публика“, заяви треньорът на Левски.