Изпълнихме тактическите указания на треньора. Дойдохме да пробваме нещата, които тренираме в тази подготовка, изпълнихме указанията и си тръгваме с победа от този мач. Това коментира крилото на Левски Уелтън след победата на тима над босненския Тузла Сити.

Левски победи Тузла Сити с 2:0 в контролен мач, който се изигра в Турция, където "сините“ са на зимна подготовка. Това бе първа победа за Левски от началото на подготовката. Преди това отборът регистрира три загуби.

"Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът – добави бразилският футболист. - Предпочитам да не коментирам мой трансфер. Моята работа е да играя футбол, останалото е работа на ръководството и треньорския щаб“.

Уелтън призна, че все още не е напълно готов, като форма, за предстоящите пролетни мачове.

"Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, в момента не съм на 100% - каза бразилското крило. - И в тренировките, и в мачовете гледаме да изпълним зададеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички привърженици. Тук съм, за да направя най-доброто на отбора. Докато съм тук, ще давам най-доброто.

Ще опитам да вкарам максимално много голове. Най-важни са отборът и отборната игра. Винаги е добре, когато пристигне бразилец, за нас е по-лесна комуникацията. Фабио Лима е много важен футболист за нас, дошъл е да ни помогне и смятам, че е много добър футболист“.