Бившият футболист на Левски от "Синята приказка" - Емил Ангелов, разкритикува отбора. 

Бабангида коментира последните процеси в клуба и актуалните новини.

"Всичко се видя на терена. Добър мач за ЦСКА и не толкова добър за Левски. В крайна сметка и това го има. Нещата се повтарят, както отпреди 2 седмици. Интересното е друго. Ако загубиш от ЦСКА в първа среща, то имаш и втора, в която да поправиш грешката си", заяви Бабангида пред "Мач Телеграф".

"Би трябвало да дадеш максимум от себе си, за да спечелиш, но нещата бяха още по-зле. Не винаги можеш да биеш, но състоянието на Левски в момента не е добро. И психически, и физически. Отливът на публиката е поради много причини. Има разделение в публиката, което е изключително грозно за един голям клуб като Левски."

"Публиката надали е виновна за поведението на футболистите, които не дават всичко от себе си, а и излагат фланелката на клуба във втори мач срещу ЦСКА. Каквото трябва да направи публиката - прави го! Феновете изтърпяха големият срам. Стискаха зъби и не предадоха Левски до края. Всичко беше в краката на футболистите и те можеха да променят всичко".

"Шансовете за Европа си зависят изцяло от Левски, ако бият всички мачове докрай, мисля, че биха се справили. Ако покажат сърце и душа на терена за синята фланелка и за публиката, може да се справят. Моето мнение е, че трябва да се промени нещо в самите футболисти. Треньорът пък трябва да се замисли дали изобщо правилно е работил с тях, дали ги е подготвил добре за тези дербита. Не виждам желание у тях", призна Ангелов.