Срещата на мажоритарния собственик на футболния Левски Наско Сираков с представители на фенските организации, която бе предвидена за тази сутрин, пропадна.

Сираков трябваше да проведе разговор с представители на Националния клуб на привържениците на “сините" и сдружението “Левски на левскарите", но в крайна сметка това няма да се случи днес.

Срещата бе насрочена за 10:30 часа в офисите на клуба на стадион “Георги Аспарухов", но се отложи заради недопускането на медии по време на разговорите. Освен това не стана ясно дали самият Сираков е пристигнал на "Герена". Там бе друг директор на клуба - Даниел Боримиров, който обаче не коментира ситуацията.

Миналата седмица "Левски на левскарите" придоби близо 10% от акциите на клуба, като на своя пресконференция поиска от Сираков мажоритарният пакет да бъде депозиран в касата на Левски. От своя страна реализатор номер 1 в историята на столичани заяви, че няма да позволи да бъде притискан или рекетиран, когато става въпрос за акциите на футболния клуб.