Легендата на Левски Емил Спасов е на мнение, че бразилецът Рикардиньо няма нужната класа да играе в отбора. Според величието нападателят е титуляр, защото няма кой друг да играе на неговото място. Още повече - счита го за най-слабия нападател в историята на клуба.

"Левски много добре при Костов, но имахме един сериозен проблем през есента и заради него изостанахме малко от тройката. Въпреки че разполагахме с Уелтон и Роналдо в атака, трудно вкарвахме голове. Беше очевидно, че ни липсва голмайстор и след като създавахме положения, не успявахме да ги реализираме", започна Спасов.

"Хубаво е хората в най-предни позиции и средата на терена да бележат редовно, докато намерим централен нападател, който да е голаджия. Според мен Рикардиньо не е за Левски, но за съжаление играе, тъй като нямаме друг на неговия пост."

"Ако е вярно, че Найджъл Роберта може да се върне, стига да намали финансовите си претенции, той е добър вариант за водач на атаката. Доколкото разбрах, преговаряме и с бразилец, и дано успеем скоро да вземем нов таран, тъй като в лицето на Рикардиньо Левски никога не е имал толкова слаб централен нападател", обяви Емил Спасов пред Nostrabet.com.