Бившият футболист на Левски Георги Миланов коментира актуалните теми в отбора.

"Всеки ден ме питаха какво става, но имах мисия, не можех да предам феновете на Левски, затова не подписах с друг български отбор. Това е най-радващото за мен. Имаше предложения от български отбори“, призна Миланов пред "Дарик".

"Пожелавам успех на Левски, виждам, че имат нов млад треньор, пожелавам му успех, феновете да са единни, защото така Левски ще върви нагоре. С оглед на работата, която свършиха Станислав Генчев и Живко Миланов в Крумовград през последните месеци, заслужават да водят отбор като Левски, изключителни професионалисти. Радостен съм, че такива млади хора, българи, които носят в себе си ДНК-то на Левски, ще бъдат треньори“, продължи той.

"Дано новият сезон за нас, феновете, да е по-добър, защото се измъчихме през последните месеци. По принцип не мога да коментирам моето бъдеще, водя разговори с Динамо, мога да водя разговори с всеки един клуб. В момента съм щастлив, в бъдеще всичко е възможно“.

"Почти всички мачове съм гледал на Левски, винаги съм стискал палци. Като фен съм се ядосвал на загуби и съм се радвал на победи. Клуб като Левски да не играе в Европа е шок на фона на другите отбори. Надявам се нещата в Левски да са по-добри, най-вече да има обединение, защото когато бях в Левски, треньор, ръководство и фенове бяха едно, и видяхте какви бяха резултатите година и половина“, заяви Георги Миланов.