Чувствам се невероятно в Левски с новите ми съотборници. Всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба. Много съм щастлив да съм тук. Много бързо взех решение да направя този трансфер. Това заяви пред клубната телевизия на "сините“ новото ганайско попълнение на отбора Карлос Охене.

Той даде първото си интервю като играч на Левски.

"Много бързо взех решение да направя този трансфер – призна Охене. -  Първото и най-важно бе разговорът ми с треньора, който ми сподели своята философия за футбола, която изповядва, защото аз досега играех в друга схема и трябваше бързо да се адаптирам към настоящата. Искам да помогна на отбора да изпълни целите си през сезона. Искам и да вкарам няколко гола, за да мога да се радвам със "сините“ фенове. Много бих искал да спечеля нещо с отбора още тази година. Ще бъде нещо невероятно в кариерата ми“.

Полузащитникът каза още, че има приятели, които са играли през годините в Левски.

"Франсис Нар например ми е много близък и съм му казвал, че искам да играем заедно в този отбор – разкри Охене. - След като подписах ми изпрати съобщение: "Вече си част от "синия“ клуб, забавлявай се“! Апелът ми към феновете ни е да ни подкрепят, както са го правили винаги, а ние ще дадем най-доброто от себе си“.