Николай Костов обяви, че Левски ще трябва да промени поведението си на терена и че неговата цел ще е тимът да владее топката в по-голямата част от своите двубои. Това каза Николай Костов, след като беше представен като новия старши треньор на Левски.

"Схемата на игра зависи от трансформациите на състава. Вече дори не говорим за схеми на игра в съвременния футбол, защото отборите се развиват на определени етапи. Моята цел номер 1 ще бъде владението на топката", категоричен беше той.

Николай Костов обясни, че ще носи цялата отговорност за резултатите, защото е имал достатъчно време да мисли и преценява ситуацията, но допълни, че очаква подкрепа от фенове и ръководство.

"Знам в какъв момент попадам в Левски. Имам предстартово вълнение. Мога да заявя, че поемам цялата отговорност, защото съм имал цялото време на света да мисля и да преценявам и знам каква ми е отговорността. Надявам се да имаме добра работна среда", подчерта новият треньор на Левски.

Николай Костов ще работи в Левски с Божидар Митрев – треньор на вратарите, Тимур Скорак – кондиционен треньор, Кирил Настаренков – помощник-треньор. Костов очаква Саид Ибраимов също да се присъедини към щаба му.