Треньорът на Левски Николай Костов заяви след успеха над Пирин (2:0), че най-важна за тима бе победата. Ето какво каза той на пресконференцията след срещата от деветия кръг на efbet Лига:

"Във всеки мач искаме играем футбола, който тренираме. През първото полувреме обаче не ни се получи. Пирин игра много добре, направиха няколко контри и си загубихме времето. Изхабихме и доста нерви. През втората част нещата се промениха, разменяхме фланговете и се освобождаваха пространства в средата на терена.

Вкарахме два красиви гола и спечелихме. Победата е най-важна за нас, особено след почивката. Чандъров и Митков разнообразиха играта в средата и станахме по-непредсказуеми за Пирин. Много рядко съжалявам за решенията ми. Те не са продиктувани само от мен. Съобразявам се с другите треньори и футболистите.

Андриан Краев влезе в края на мача, въпреки че е капитан на Левски. Той ще стане свободен агент през зимата, ако не подпише нов договор със "сините" до края на календарната година.

Не съм усетил напрежение в отношенията ми с Краев. Не се бъркам в делата на клуба, защото там си има хора, които знаят как да преговарят с него. Може и да е малко разконцентриран, но причината да не е в игра е националният отбор. Това важи за всички, освен Кристиан Димитров", заяви Костов.