Патрик-Габриел Галчев коментира победата с 2:0 над Славия и изрази оптимизъм за представянето на "сините" до края на сезона.

"През първото играхме много по-добре, отколкото второто. Натрупа се умората, която се бе събрала във футболистие, които бяха с националните отбори. Може би, защото не бяхме заедно и в повечето време имахме само два дни за възстановяване. Може би второто наистина натрупахме умора, но най-важното е, че победихме, взехме трите точки и сега предстоят още 3 тежки мача. Трябва да се възстановим за тях по най-добрия начин и да победим", призна Галчев.

"Със сигурност ще се възстановимч за срещите с Лудогорец и ЦСКА, това са дербита и умът действа така, че изчиства умората. Очаквам и трите мача за победим. Ние сме Левски и винаги се борим за победата. Предстоят ни мачове с трите най-добри отбора. Това са футболни празници, така че ние ще се борим до последно да победим. Вярваме, че може да победим и в трите мача. Докато математически имаме шанс, ще се борим до последно за титлата, млад отбор сме, искаме да бъдем шампиони. Имаме сили да се преборим“, заяви Патрик-Габрил Галчев.