Националният клуб на привържениците на Левски отговори остро на отвореното писмо на ръководството на Левски, в което от клуба съобщиха за промени по отношение на срещата.

Според НКП, твърдението на "синьото“ ръководство, че условията на стадион "Георги Аспарухов“ не са подходящи за по-мащабна среща, не са верни.

Ето какво написаха от НКП:

"Лъжците са страхливци и страхливците са лъжци. Или с други думи: Безумните оправдания нямат край!

Зазимяването на стадион Георги Аспарухов е повече от абсурдно оправдание на хора, очевадно изпитващи страх да се изправят очи в очи с Левскарите.

Припомняме на Мажоритаря, че вече неведнъж е имало Общи събрания на акционерите, както и срещи с висока посещаемост на стадион Георги Аспарухов, именно при ЗИМНИ УСЛОВИЯ.

През ЯНУАРИ 2020 г. в залата на Сектор А се проведоха две срещи с В. Божков. На втората присъстваха над 200 човека без представителите на медиите, които бяха многобройни.

На 09-ти ФЕВРУАРИ 2022г се проведе голяма пресконференция за кампанията "Левски е вечен" с широко медийно присъствие отново на същото място в СЕКТОР А. Тогава Mажоритарят присъства лично. Разбира се, и тогава наговори куп неща, които после не изпълни.

Тази година, на 1-ви април, при не особено топло време пак в А Сектор се проведе другa среща с около 150 човека, на която Сираков отново нe дойдe, въпреки че беше поканен.

След като обаче, според Мажоритаря, на Герена не може да се проведе такава среща, ние се наемаме с намирането на подходяща зала за целта (достатъчно голяма и добре отоплена), която да наемем, за да се проведе срещата в единствения смислен формат - пред широк кръг от Левскари, в присъствието на медиите.

Във връзка със заявената "готовност от ръководството на ПФК за среща в по-широк кръг", изпращаме официален мейл до клуба, в който отравяне запитване за възможните дати, дни и часове, на които срещата да се проведе.

Ще очакваме с нетърпение отговора на Мажоритаря, защото Левски не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци!“.