Нямахме добрия баланс, малко изнемогвахме в защита. Не бяхме стабилни, головете допуснахме след грешки. Забелязваме проблемите и започваме да работим върху тях. Това коментира треньорът на Левски Николай Костов след загубата на тима от Вашаш.

Левски отстъпи в първата си контрола от подготовката си в турския курорт Белек на втородивизионния унгарски Вашаш с 2:3. "Сините“ поведоха с 2:0, но унгарците направиха пълен обрат.

"От резултата не сме доволни, но играта беше много добра като за първа проверка – анализира наставникът на Левски. - Нямахме добър баланс в двата отбора, които играха през двете полувремена. Всички имаха по 45 минути. С днешния мач завършваме първия микро цикъл - играчите бяха в анаеробен цикъл и силова подготовка. Нашата цел е да се завърнем към принципите на нашия футбол – позиционен".

Николай Костов посочи, че може да коментира представянето на младите футболисти в края на лагера, когато ще им даде и персонална оценка.

"Взели сме младите, за да се подготвят с първия тим – коментира Николай Костов. - Участието им в тренировките е добро, доволен съм от старанието им“.

Треньорът на Левски коментира и последното бразилско попълнение.

"Фабио Лима е участвал в три-четири тренировки само – посочи треньорът на "сините“. -  От тях имаше само едно тактическо занимание. Засега е по-наблюдателен, опитва се да се настрои към стила и изискванията ни. Не сме били с големи очаквания към него от първия мач. Едно е сигурно - той е много добър играч и е добър човек".