Бившият старши треньор на Левски - Станимир Стоилов, коментира отношенията си с Наско Сираков, Даниел Боримиров, Иво Ивков и Николай Костов.

"Не. Няма поводи да се чуваме с Наско Сираков и Даниел Боримиров, нито имаме общи пътища", сподели Мъри пред "Мач Телеграф".

"С Иво Ивков се чуваме от време на време, но доста по-рядко, отколкото преди. Аз съм си зает, той си има неговия бизнес. Преди да започнем да работим заедно, не знам дали даже и кафе сме пили. С него работехме добре, имахме единомислие и успяхме да създадем някаква симбиоза помежду си. И двамата сме трудни за работа и комуникация, но се борехме за доброто на Левски."

"Ники (б.р. Николай Костов) ми се обади, за да ми каже, че ще поеме отбора. Според мен той има достатъчно опит, за да не му трябват някакви съвети. С него се познаваме от доста години, но не си говорим често. Не съм от хората, които да звънят и да досаждат, за да знаят какво става. След като напусна някой клуб, не се чувам почти с никого. Чувам се с няколко човека от Левски, с които имам приятелски отношения от по 30 години, но нищо повече. Никога не ме е интересувало какво става и какво се случва. Всичко останало са брътвежи на болни хора. Най-малко пък може да ме интересува нещо, с което да искам лошо за Левски."

"Когато поставях условията, никой не ме чуваше. Оттук нататък обаче няма да поставям условия, приключих с тях. Мога да съм фен, може да съм на трибуните, мисля за Левски, фен съм на Левски, уважавам Левски. За втори път създавам отбор, който е уникален и втори път никой не искаше да станем шампион тази година. Те искаха да ни няма. Както се казва: "Оправяйте се!", завърши Станимир Стоилов.