Наско Сираков, мажоритарен собственик на ПФК Левски, коментира на пресконференция на "сините", бъдещето на Българския футболен съюз. Той сподели, че за момента от Левски няма да издигат кандидатура за президент на институцията, но това може да се промени.

"За мен тази дата (б.р. – 15 март) е сакрална. На нея Илиана е родена. Надявам се на тази дата да се роди и нещо хубаво и добро за бъдещето на българския футбол. На този етап не правим сметка да издигаме кандидат от името на Левски. Това може да се промени. Изключително важно за нас ще е платформата, програмата, която всеки един кандидат предлага“, коментира той.

"Чувам за Митко Бербатов и екипа му. Чувам, че господин Крушарски щял да се кандидатира. Димитър Аргиров също щял. Вальо Михов не е категоричен, ще проведа разговор с него. Трябва да видим всичките кандидати какво предлагат и как виждат развитието на българския футбол“, продължи мажоритарният собственик на Левски.

"На всички трябва да е ясно, че трябва да има огромен завой, за да се отлепим от дъното. Искам да поздравя един светъл лъч – Илиан Илиев. Това, което свърши за две седмици надхвърли очакванията ми, но не се изненадвам. Виждаме какво върши в Черно море“, сподели още Наско Сираков.