Разочаровани сме, защото можеше да си тръгне поне с точка. Това коментира крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей след мача на отбора срещу Фенербахче в Истанбул.

В двубой от третия кръг в груповата фаза на турнира Лига на конференциите, група "Н“, тимът на Лудогорец загуби като гост с 1:3 от Фенербахче.

"Имаме си нашия стил на игра. По принцип, такъв мач не би трябвало да го губим – анализира след двубой Бърнард Текпетей. - Изправихме се срещу наистина добър съперник. Добри са и дадохме всичко от себе си, за да си тръгнем поне с точка. Но това е футболът, този път не се получи".

Футболистът на Лудогорец изрази увереност, че тимът има все още реални шансове да обърне развоя в групата.

"Загуба, равенство или победа, беше ясно, че няма да е лесно – посочи Текпетей. - Сега вече чакаме да дойде обратната среща с тях в Разград и да се опитаме да извлечем максимума. Да, днес се доближихме до лицето на Лудогорец, което знаем от предишни години. Все още ни остават мачове и няма как да се предадем след загуба като днешната, в този мач. Трябва да показваме най-доброто и повярвайте ми, ще излезем по-силни от цялата тази ситуация.

Разбира се, че ще се опитаме да вземем нещо от Фенербахче в ответната среща. Ще ги чакаме у дома, ще направим корекции по нашата игра. Трябва да анализираме всичко, което се случи днес в този двубой и да се възползваме по най-добрия начин от шансовете си".