Старши треньорът на Апоел Беер Шева - Елянив Барда призна, че неговият отбор не е изиграл най-добрия си мач при равенството срещу Левски. Двата отбора завършиха наравно 0:0 в първи мач от сблъсъка им от трети квалификационен кръг на Лига на конференциите.

"Не играхме зле, но в никакъв случай не направихме силен мач. През първото полувреме показахме добри неща, а през второто овладяхме играта, но така и не стигнахме до натиск и поредица от голови положения. Все пак можем да извлечем някои положителни неща", каза треньорът на пресконференцията след мача.

"Владеехме добре топката, дори когато ни пресираха високо. След моменти на спадове играчите ни бързо връщаха темпото“, продължи той.

"Много далеч сме от това, което искам да виждам като гира, но сме на правилния път. Аз лично оставам оптимист за реванша. Съперникът е добър и исках да спечелим като домакини, но във футбола се получават такива резултати. Особено в Европа. Благодаря на публиката, която създаде невероятна атмосфера", каза още Барда.