И последният по сила европейски клубен турнир - Лига на конференциите, ще бъде с изяснени участници след тази вечер. Една от срещите, които ще определи това е Айнтрахт срещу Левски, но програмата на плейофите започва още в 19:00 часа.

Румънският Сепси, който премина през ЦСКА - София, за да стигне до тук, гостува на Будьо/Глимт след 2:2 в първата среща, а друг румънски тим - Фарул Констанца е с аванс от 2:1 при визитата си на ХИК Хелзинки. В 19:45 часа Брейдаблик приема Струга с аванс от 1:0, а 15 минути по-късно започват няколко срещи.

Една от тях е до голяма степен протоколна. Нидерландският Твенте приема Фенербахче с минимални надежди, след като загуби в Турция с 1:5. Виктория Пилзен приема Тобол с преднина от 2:1, АЗ Алкмаар гостува на Бран след 1:1, а кипърският АПОЕЛ приема Гент с дефицит от 0:2. В 20:30 часа ПАОК приема Хартс, а цели три срещи от стартиращите в 21:00 часа са до голяма степен предрешени.

Косовският Балкани има аванс за гостуването си на БАТЕ Борисов от 4:1. Същата е преднината и на Макаби Тел Авив срещу Целие. Ференцварош също вкара 4 гола, но без да допусне от Жалгирис. Днипро и Спартак Търнава ще решат всичко след 1:1, Бешикташ води с 3:2 на Динамо Киев и нищо не е решено, а Генк приема Адана Демиспор с аванс от 2:1.

Финалистът от предходното издание на Лигата на конференциите Фиорентина трябва да обръща Рапид Виена след 0:1 в първия мач. Астана разполага със същия аванс срещу Партизани.

В 21:15 часа френският Лил гостува на Риека с преднина от 2:1. 15 минути по-късно Осасуна гостува на Брюж, за да навакса такъв пасив.

Две от срещите, които изглеждат предрешени, започват в 22:00 часа. Астън Вила има аванс от 5:0 на Хибърниън, с какъвто разполага и Нордселанд срещу Партизан Белград. Интригуващият дуел, който започна с 3:3, между Легия и Мидтиланд също ще бъде решен от 22:00 часа.