Билетите за реванша между Левски и Апоел (Беер Шева) от третия предварителен кръг на турнира Лига на конференциите ще бъдат пуснати в свободна продажба на 15 август (вторник) в 12:00 часа, обявиха от ръководството на "сините“.

Двубоят е на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов“ на 17 август (четвъртък) от 20:00 часа.

От клуба правят важно уточнение, че за двубоя няма да важат абонаментните карти за сезон 2023/2024.

Пропуските ще се продават в официалния магазин на клуба и на касите пред Сектор "А“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“ всеки ден с работно време от 10:00 до 19:14 часа, в мрежата на Eventim и онлайн, до изчерпване на количествата.

Максималното количество билети, които могат да бъдат закупени на каса или онлайн е 5 билета на човек.

В деня на мача, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на ПФК Левски и на касата пред Сектор "А“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица "Тодорини кукли“ и на Арката пред Сектор "А“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Един час преди началото на срещата ще бъде преустановена продажбата на абонаментни карти за сезон 2023/2024.

Притежателите на абонаментни карти за VIP-ложата за сезон 2023/2024, ще могат да използват паркинга пред сектор "А“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“ срещу представяне на своята карта.