Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев определи мача с датския Нордселанд като един от най-важните за родния шампион през сезон 2023/24.

Лудогорец приема датчаните в последен мач и за двата тима от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Срещата е утре вечер от 19:45 часа на стадион "Хювефарма арена" в Разград.

Нордселанд е лидер в група "" с 10 точки. Лудогорец се намира на втора позиция с 9, с колкото е и турския гранд Фенербахче, които заемат трето място. Само първите два отбора се класиране към елиминациите.

"Не е за подценяване изкуствения терен, който беше там. Това също допринася за резултатите“, заяви Терзиев.

"Настроението е добре. Когато има положителни резултати всичко е добре. В случая всеки мач си има тежест. В момента се явява един от най-важните мачове. Всички знаем колко е важен утрешния двубой. При евентуална победа продължаваме в Европа“, допълни футболистът.

"Имам мачове като десен бек и в Лудогорец, и в Черноморец. Важното е, когато има нужда, да се влезе и да се свърши работа, а в случая да бъдеш полезен на отбора, за да се постигнат успехите“, каза футболистът.

"Ние сме професионалисти. Това ни е професията. В края на сезона има не само физическа и емоционална умора. Преди такива мачове нагласата преди мача е от голямо значение. Всички знаем какъв е заряда и всичко остава на заден план, защото от нас се иска да спечелим, за да изкараме весели празници“, завърши Георги Терзиев.