Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след победата на "сините" над Шкупи. 26-кратните шампиони на България спечелиха домакинството си на препълнения "Георги Аспарухов" с 1:0 и с общ резултат 3:0 се класираха за третия предварителен кръг на Лига на конференциите.

"Хареса ми атмосферата. Искам да поздравя публиката и да им благодаря за подкрепата. Този гол на Мартин Петков бе нашият подарък за тях. Не бяхме много убедителни, целта ни бе да победим малко по-изразително", заяви Костов,

"Тежеста на играта падна върху защитниците, особено през второто полувреме, когато изгубихме контрола на мача, но има такива мачове. Сега трябва да анализираме нашата игра.

"Имаше много единоборства, много накъсване на играта, което повлия на нашите играчи. След това 6:0 срещу Локомотив София, някои от играчите като че ли очакваха, че ще има повече възможности. Видяхте, че играта беше често накъсвана заради нарушения и не успяхме да играем нашата игра.

"Искаше ми се да има по-добра връзка между халфовете и нападателите. Често пъти сами си усложнявахме ситуациите. Прекалено често залагахме на индивидуално владение на топката.

"Доволен съм, че изиграхме мача прагматично. Във футбола всичко е възможно, за нас резултата е най-важен. Това, което търсихме бе, да продължим без усложнения. Не сме проучвали Апоел Беер Шева. Няма да отлагаме мача с Локомотив Пловдив, ще можем да разчитаме на Дарлан", заяви наставникът на "сините".