Два от трите български отбора в предварителните кръгове на Лигата на конференциите ще са поставени в жребия за третия кръг, който ще бъде теглен на 24 юли в понеделник.

ЦСКА - София и ЦСКА 1948, които във втория квалификационен кръг ще срещнат румънските Сепси и ФКСБ, са сред поставените заедно с отбори като Брюж, Базел, АЗ Алкмаар, Бешикташ и Твенте.

Това са само част от евентуалните съперници на Левски, който е третият български тим в предварителната фаза на Лигата на конференциите, но не е сред поставените.

Останалите отбори, които са евентуални съперници на ЦСКА - София и ЦСКА 1948, са:

Спартак Търнава/Ауда, АЕК Ларнака/Торпедо Жодино, Омония Никозия/Габала, Дюделанж/Гзира Юнайтед, Рига/Кешкемет, Марибор/Диферданж, КуПС/Дери Сити, Хайдук Сплит, Нефтчи Баку/Железничар, Линфийлд/Погон Шчечин, Дъндолк/КА Акурейри, Пюник/Калмар, Осиек/Залаегерсзег, Алашкерт/Дебрецен, Сутиеска Никшич/Санта Колома, Хартс, Хибърниът/Интер Клуб д‘Ескалдес, Шкупи, Арис/Арарат-Армения, Аустрия Виена/Борац Баня Лука, РФС Рига/Сабах Баку, Б36 Торсхавн/Хавърфордуест Кънтри, Ворскла Полтава/Дила Гори, Бран, Нордшеланд, Торпедо Кутаиси/Актобе, Балзан/Неман Гродно.