Старши треньорът на Апоел Беер Шева - Елянив Барда, говори преди утрешното домакинство на неговия тим срещу Левски. Вицешампионите на Израел приемат "сините" в първи мач от сблъсъка им в трети предварителен кръг на Лига на конференциите.

Барда говори за напрежението в неговия отбор от последните дни. Полузащитникът Рамзи Сафури беше отстранен временно от първия отбор по дисциплинарни причини и със сигурност отпада за двубоя с българите. Причината за наказанието е физическа саморазправа между него и Шай Елиас. Двамата се скарали след игра на табла и преди тренировката на отбора Сафури посегнал на съотборника си. При опита да ги разтърве Шагив Йехезкел е ударен по носа. 

"Всичкият този шум около отбора не помага с нищо. Не е лесно. Имаме важна задача и трябва да се концентрираме върху нея. Когато си свършим работата, ще  обърнем по-специално внимание върху останалите неща", заяви Барда.

"Когато играеш в голям клуб е нормално да има напрежение. Трябва да изиграем добър мач срещу Левски и да излеем чувствата си на терена, за да се успокои атмосферата в съблекалнята. Няма друга алтернатива", коментира Барда.