Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич каза, че двубоят с румънския Сепси от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите е сблъсък на два равностойни отбора.

"Създаваме достатъчно ситуации, надяваме се, че ще създаваме повече и ще вкарваме. Надявам се да се възползваме от техните грешки. Играчите трябва да разберат, че се изправяме срещу най-трудния съперник от жребия", коментира наставникът на пресконференцията преди срещата.

Саша Илич допълни, че с щаба му са гледали срещи на противника и обясни, че предимството на Сепси е, че футболистите играят от дълго време заедно. Наставникът на ЦСКА - София допълни, че това ще е много труден мач и че противникът няма да има предимство, че е домакин на реванша, защото вече головете на чужд терен не са от значение.

"Със сигурност футболистите ще получат специални указания за кои неща трябва да внимават в предстоящия мач", каза още Саша Илич и призова феновете да напълнят стадион "Българска армия" за предстоящия мач, който е утре от 20:00 часа.