Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, говори на официалната пресконференция преди утрешното гостуване на ФКСБ. Отборът от Бистрица загуби първия мач от сблъсъка от втория предварителен кръг на Лига на конференциите с 1:0. Реваншът в Букурещ е утре вечер от 21:30 часа.

"ФКСБ има много добри футболисти в офанзивен план. Разучихме ги добре. Доста изказвания имаше от страна на Джиджи Бекали, но не искам да коментирам и да влизам в някакви полемики. Ние се отнасяме към всеки с уважение. Не ни е грижа дали ще се откаже от футбола“, започна Рибарски.

"В първия мач излизахме добре от пресата им. Мисля, че трябва да имаме по-добро присъствие в наказателното поле. Играхме контрола със Сепси, изгледах доста мачове на ФКСБ и мисля, че мачовете между водещите отбори в Румъния превъзхождат тези, които играем в топ 6 в България. Не намирам голяма разлика между топ 3 отборите в двете държави“, сподели той.

"Ще има промени в състава. Най-важното е да има промяна в отношението на играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го крия. Ако има продължения, сме готови. Имаме доста добри резерви. Всеки един от играчите ми заслужава да е титуляр", каза още българинът.

"И за двата отбора е неприятно, че няма да има публика. Това подпомага за повече динамика и адреналин, който вдига качеството на футбола. Със сигурност трябва да неутрализираме силните страни на противника, но имаме и гол пасив. Рискът е голям да допуснем бърз гол“, завърши Атанас Рибарски.