Николай Костов, треньор на Левски, коментира поражението от Айнтрахт (Франкфурт) и отпадането на тима от евротурнирите за този сезон.

"Бяхме надиграни през първото полувреме и решихме да дадем инициативата на съперника през второто полувреме. Нямахме добър контрол над топката и нямахме добри подавания. Няма да критикувам никого, футболистите дадоха всичко от себе си, може би това са ни възможностите. Разчитахме на контраатаки през първото полувреме“, започна Костов.

"Това е футболът, съжалявам за това, което се получи. Противно на очакванията, играхме още през първото полувреме с дълги подавания, това не влизаше в плановете ни. Такава беше нагласата на нашите защитници. Не излизахме добре от пресата, бързо се освобождавахме от пресата, нашите играчи се смущаваха, това е. До голяма степен им се получи, защото нашите най-добри нападатели бяха неутрализирани. Като цяло, количеството на нашите атакуващи действия беше слабо“, коментира още той.

"Имаме си цели. Във вътрешния шампионат се борим за титлата. Не можем всички да побеждаваме. Въпросът е да запазим играта.“

"Искам да кажа на привържениците, че им благодаря, хубаво е, че имаме такава поддръжка във Франкфурт. Апелът е да ни поддържат и в шампионата, там сме изоставащи, защото имаме натрупани вече две загуби. Очаквах да стигнем напред. Трябва да направим така, че за следващия сезон да сме още по-силни в Европа и да направим отбор, който да побеждава“, завърши треньорът на Левски.